čtvrtek 21. srpna 2014

Fototýden 12. - 19. 8. 2014


Umělecké dílo na kanálu


Sashimi - potěcha nejen pro oko


Milenci v Itu


Želva se vyhřívá


Potichu, tady se přemýšlí


Pane, máte pěkný barák

4 komentáře:

  1. Co mě na japonské kuchyni opravdu uchvacuje, je její vizuální stránka. To je snad aj škoda sežrat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na druhou stranu, nesežrat to by byla taky škoda, když je to tak dobré :-)

      Vymazat
  2. Už se těším, až nám zas něco japonského uvaříš, když máš teď tolik inspirace. Klidně v naší kuchyni, budu pomáhat! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je výzva! Rozhodně určitě něco spácháme, dovezu si suroviny odsud a pak zase bude každoroční japonská žranice, kterou jsme letos nestihli. Těším se :)

      Vymazat